Hosting

Hosting

Een domein hosten is voor velen dé perfecte oplossing. Stel je bijvoorbeeld hoge eisen aan internettoepassingen, maar wil je niet belast worden met de hoge kosten van systeembeheer en een eigen infrastructuur? Kies dan voor hosting van Protagonist! Met onze hostingpakketten krijg je kwaliteit voor de beste prijs met bovendien altijd de juiste ondersteuning.

Wat is hosting?

Webhosting wordt kortweg ook wel hosting genoemd. Hierbij bieden externe partijen, zoals Protagonist, onder andere diskruimte, bandbreedte en eventueel extra serverdiensten aan. De diskruimte die vrijkomt bij een domein hosting is nodig voor websitebezoekers om op te landen. Hierdoor is webhosting erg belangrijk! Bij Protagonist kun je een domein hosten op basis van drie verschillende pakketten.

Is jouw domein nog beschikbaar om te hosten?

Bij Protagonist kun je niet alleen voor webhosting terecht, maar ook voor het toe-eigenen van de meest toepasselijk domein voor jouw bedrijf. Zo bieden wij naast de bekende domein-extensies, zoals .nl en .com, ook alle nieuwe gTLDs aan, zoals .amsterdam of .website.

ISPgids.com

334 beoordelingen

Trustpilot.com

140 beoordelingen

Webhosters.nl

249 beoordelingen

Hoe werkt het?

Private Cloud

Met AWS-netwerkproducten kan je jouw cloud infrastructuur isoleren en hiermee jouw verwerkingscapaciteit voor aanvragen aanpassen.

AWS-netwerkproducten werken samen om altijd aan de behoeften van jouw toepassing te voldoen. Load Balancing en Firewall as a service werken bijvoorbeeld met jouw Virtual Private Cloud (VPC) om robuuste netwerk- en beveiligingsfuncties te bieden.

Lees meer Alle clouddiensten
Hoe werkt Cloudflare?

Hoe werkt Cloudflare?

Cloudflare verlaagt de laadtijd van jouw website aanzienlijk en beschermt deze tegelijkertijd tegen hackers en spammers.

Het instappakket van Cloudflare kunnen wij momenteel gratis aanbieden. Daarnaast draagt Protagonist zorg voor de installatie van Cloudflare.

Lees meer Alle clouddiensten
Meer vertrouwen met een SSL certificaat

Meer vertrouwen
met een SSL certificaat

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terechtkomt bij derden.

Lees meer Alle clouddiensten

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 22 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

This is the awesome info notification title