Dedicated servers

Dedicated Server

Een groeiend aantal van onze klanten kiest tegenwoordig voor een dedicated server. De dedicated server is voor hen de oplossing die de online dienst, webshop of virtuele omgeving de beste doorgroeimogelijkheden en flexibiliteit biedt.

Een dedicated server is een aparte hardware server die alleen voor jouw diensten draait. Daarom is deze server volledig te optimaliseren voor jouw toepassingen. Een dedicated server biedt het voordeel van SSH en Plesk administratorrechten, waarmee je volledig autonoom je eigen server kunt beheren. Mocht je toch hulp nodig hebben, dan kan je vanzelfsprekend een beroep doen op de specialisten van Protagonist.nl.

Waarom een dedicated server?

De keuze voor een dedicated server brengt vele voordelen met zich mee, zoals:

Service Level Agreement

Bij onze dedicated servers werken we met een ijzersterk Service Level Agreement. Alle voorwaarden van de Service Level Agreement kun je als PDF downloaden.

24 uur per dag monitoring

De dedicated servers monitoren wij 24 uur per dag, 7 dagen per week met ons monitoring systeem. Wij controleren de performance van jouw server om een zeer hoge uptime te garanderen.

Managed support

Met al jouw vragen kun je altijd bij onze support terecht. We helpen je graag snel weer verder. Neem contact op met onze helpdesk via support@protagonist.nl of bel 088 333 4444

Dedicated server aanvragen

Een dedicated server bij Protagonist.nl aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit onderstaand formulier. Er wordt binnen één werkdag contact met je opgenomen over jouw toekomstige dedicated server of om antwoord te geven op je overige vragen rondom hosting.

ISPgids.com

334 beoordelingen

Trustpilot.com

140 beoordelingen

Webhosters.nl

249 beoordelingen

Dedicated server aanvragen

Een Dedicated Server aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit formulier. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Bedankt voor jouw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens.
Jouw Interesse

Al 22 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

This is the awesome info notification title